Drumtime FAQ

Hoe weet ik of ik kan leren drummen? Heb ik wel genoeg talent?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die tot 4 kan tellen, kan leren drummen! Zoals heel veel vaardigheden vergt het natuurlijk wel wat oefening, maar dat maakt het ook mooi om een instrument te kunnen bespelen.

Voor welk niveau zijn de lessen gemaakt?

Onze lessen zijn gemaakt voor drummers van allerlei niveau's: van complete beginner tot gevorderd.

Moet ik partituren kunnen lezen?

Absoluut niet. Alle voorbeelden die je op de PDF's meekrijgt worden ook zeer duidelijk voorgespeeld. David heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring als drumleraar en gaf al les aan verschillende drummers die enkel op gehoor werkten en uitgroeiden tot sterke muzikanten. Partituren kunnen lezen heeft echter wel voordelen, maar we leren jou dit stap voor stap!

Kan ik mijn maandelijks lidmaatschap omzetten in een jaarlijks lidmaatschap?

Dit kan zeker. Als je van plan bent om langer bij Drumtime te blijven is dit zelfs een voordelige keuze. Contacteer ons en wij passen jouw plan aan.

Wat heb ik thuis nodig om te leren drummen met Drumtime?

Een drumstel en stokken uiteraard! Als je tweedehands kijkt kan je je al voor een beperkt budget een drumstel aanschaffen. Er zijn ook verschillende goede winkels. Bij sommige winkels kan je ook een drumstel huren.Bij je drumstel zouden volgende onderdelen inbegrepen moeten zijn:

- Bassdrum (ook wel 'kick' genoemd) en pedaal

- Snaredrum

- minstens 2 toms

- Cymbalen: minstens hi-hat, ride, crash

- Krukje

- Alle nodige statieven om de trommels en cymbalen op te stellenVergeet ook zeker geen stokken aan te kopen.

Kan ik de filmpjes herbekijken als ik dat wil?

Jazeker! Je kan de filmpjes zo vaak herbekijken als je wil. Dat is één van de grote voordelen aan dit online drumlessen-pakket.

Kan ik de proefperiode zonder kosten beëindigen als ik het niet goed vind?

Dat is geen enkel probleem. Als Drumtime niets voor jou is kan je voordat jouw proefperiode van 14 dagen voorbij is kosteloos opzeggen.